XS
SM
MD
LG

CS:GO ekipa Evil Geniuses dolazi u Srbiju na pripreme

Izvor: RUR

U jeku pandemije Korona virusa, najbolje svetske ekipe su onemogućene da se takmiče jedne protiv drugih ukoliko nisu sa sitog kontinenta. Evil Geniuses već mesecima igra na visokom nivou, ali s obzirom da su bili zatvoreni u Severnoj Americi, nisu bili u prilici da igraju sa njboljima, zbog čega su doneli odluku da narednih par dana provedu u Evropu, tačnije u Beogradu.

Pošto su se pojavile informacije da organizatori žele da organizuju turnire na kojima će se ponovo takmičiti najbolje ekipe iz svih regija, došlo je vreme da četiri najjače severnoameričke ekipe pronađu način da doputuju u Evropu. Iako EG stiže sledeće nedelje, neće se predugo zadržati, jer će morati relativno brzo da se vrate nazad, kako bi se takmičili na IEM Bejing turniru, pre nego što opet otputuju za Evropu.

Očekivalo se da će MIBR, 100 Thieves i Team Liquid takođe uskoro da doputuju u Evropu, ali sada kada je 100 Thieves ostao bez ekipe, pitanje je koji je sledeći korak. Takođe, MIBR trenutno ima samo dva aktivna igrača, pa će biti zanimljivo da li će uspeti da naprave nešto u skorije vreme.

Bilo bi fantastično kada bi ekipe koje dolaze baš u Srbiju bile otvorene za upoznavanje sa fanovima, ali s obzirom da je korona virus i dalje aktivan, teško da će se tako nešto organizovati.