XS
SM
MD
LG

Roksa je šampion prve PES King of the Field sezone!

Izvor: RUR

Posle 4 preliminarna turnira i jednog finalnog okršaja, RUR i Meridian su krunisali kralja prve PES King of the Field sezone.  Kralj terena je Marko ”Roksaczv22” Roksić, koji je uz šampionsku titulu kući odneo i nagradu od 200 evra. Prenos takmičenja je bio emitovan na zvaničnom Klan RUR YouTube kanalu.

Na odlučujućem turniru se sastalo 16 najboljih PES-ovaca Srbije, koji su snage prvo odmerili u grupnoj fazi. Igrači su bili podeljeni u 4 različite grupe, gde je svako sa svakim igrao BO1 utakmice.

Iako su favoriti očekivano prošli dalje, mečevi grupne faze su bili izuzetno neizvesni. Jedini igrači koji su grupe završili sa malo ubedljivijom igrom su MeGusta i pobednik prvog preliminarnog turnira, Roksa. Pridružili su im se i Kepa i Krle, dok pobednik drugog preliminarnog turnira, BOKI_TODOR, nažalost nije uspeo da se plasira u plejof takmičenja.

Najbolja 2 takmičara iz svake grupe su se plasirala u single elimination BO3 žreb.

pes-kotf-1f

Roksa i Stankelica su uz izuzetno dominantnu igrom počistili konkurenciju i osigurali zasluženi finalni plasman, dok Kepa, srpski PES reprezentativac na ovogodišnjem IeSF prvenstvu, nije uspeo da se makne iz prve runde.

pes-kotf-finale2

Finalni BO3 okršaj između Rokse i Stankelice je bio veoma jednostran. Roksa je stvarno briljirao u finalu, koje je okončao sa 5:0 rezultatom u poslednjoj utakmici. Zahvaljujući njegovoj besprekornoj igri, Marko je uzeo šampionsku titulu i postao bogatiji za 200 evra.

RUR bi želeo da se zahvali svim učesnicima i čestita Roksi na ubedljivoj pobedi!

Snimak finala pogledajte OVDE.