XS
SM
MD
LG

Steelseries predstavio podloge za ceo sto – veličina do 5XL!

Izvor: RUR

Znate kako idu veličine odeće, M, L, XL, pa 2XL pa ako uđete u prodavnicu “za punije” onda idete na 3XL, 4XL, 5XL… E pa upravo poslednje tri veličine je Steelseries najavio kao veličine za svoje nove QcK i QcK Prism podloge – ideja je da vam podloga za miša prekrije celu površinu stola.

QcK podloge nije potrebno posebno predstavljati, već duži niz godina su jedan od prvih izbora eSports profesionalaca kako tako i običnih igrača jer realno spadaju u cenovno ne preterano skupe modele. I kao takve se osim u veličini i debljini nisu menjale duži niz godina sve dok na scenu nije stupila QcK Prism podloga koja ima RGB osvetljenje ugrađeno u svoj obod što je definitivno trend koji je svuda u gejming industriji. S druge strane kako ima sve više igrača koji igraju na maloj osetljivosti miša njima su realno potrebne veće podloge da bi imali prostora da manevrišu s mišem. Onda su se pojavile QcK XL podloge koje zapravo ne služe samo za miša već staju i pod tastaturu i miša zajedno.

A šta ako želite da nemate problem sa podlogom koja zapinje za monitor, za druge stvari koje imate na stolu? Pa onda nabavite podlogu koja prekriva ceo sto, da ne kažemo vaš desktop! Tako su QcK 3XL, 4XL i 5XL podloge zamišljene da prekrivaju ceo vaš radni prostor pa su dimenzije od 1220 x 590 mm, 1220 x 762 mm, 1600 x 800 mm respektivno praktično treba da odgovaraju dimenzijama vašeg radnog stola. Pritom sto dimenzija 160x80cm je poprilično veliki po standardima bilo koje kancelarije.

QcK velike podloge dolaze u standardnoj i u Prism varijanti, tako da i ako patite od RGB osvetljenja možete praktično pola sobe osvetliti i sinhronizovati sa ostalim SteelSeries uređajima.

Pritom i cene odgovaraju praktično količini utrošenog materijala pa kreću od 50 evra za najmanji 3XL QcK pa sve do zabrinjavajućih 160 evra za najveću 5XL QcK Prism, tako da na vama samo ostaje da proverite dimenzije stola!