XS
SM
MD
LG

Spremite se za druge nacionalne IRL PES 2020 kvalifikacije za 12. Svetsko IeSF prvenstvo!

Izvor: RUR

 

Da li ste spremni da pokažete svoje veštine na drugim IRL PES kvalifikacijama? Srpska e-sports Asocijacija poziva sve one koje žele da se takmiče na profesionalnom nivou, i ostvare priliku za učešće na svetskom prvenstvu, koje će se održati u izraelskom gradu Eilatu.

Ovo će biti drugi od dva kvalifikaciona turnira. Po četiri najbolja igrača sa oba turnira će se plasirati u veliko finale, a pobednik celog turnira će imati priliku da predstavlja Republiku Srbiju na regionalnom turniru. Najbolje ekipe sa regionalnih turnira će otputovati u Izrael, gde će se takmičiti na završnom turniru.

Igrači koji su se posle prvih kvalifikacija plasirali na finalni okršaj su Stefan Tanasković, Djole95 i DesertGalacticos, a šampion je niko drugi do Stefan ”Kepa” Slavković, koji je bio prošlogodišnji srpski PES reprezentativac u Seulu. Tamo je ostvario odličan uspeh, završivši takmičenje sa top 8 plasmanom.

Napomenuli bismo da će drugoplasirani i trećeplasirani igrači na finalnom turniru osvojiti vredne nagrade:

2. Mesto – 1 x Razer PS4 Raion Fightpad

3. Mesto – 1 x Redragon Harrow G808 Wireless gamepad

Svi mečevi će biti BO1 u single elimination formatu, osim velikog finala, koje će se igrati u BO3. (organizator je u stanju da promeni pravila na osnovu prijavljenih igrača).

Svi takmičari moraju da se pridruže sledećem Discord kanalu – https://discord.gg/baSTr8n

Datum: 06.09.2020.
Vreme: 12:00
Lan/Online: ONLINE
Maksimalan broj igrača: 512
Konzola: PS4

Drugi turnir će se odigrati u nedelju 6. septembra, a sva pravila kao i samu prijavu možete pronaći na ovom linku.

Prijave su otvorene do 4. septembra! Srećno!