XS
SM
MD
LG

PES King of the Field sezona se nastavlja – drugi turnir kreće 22.08!

Izvor: RUR

 

RUR vam s ponosom predstavlja sledeći PES 2020 turnir King of the Field sezone. Prijavite se i igrajte za šansu da osvojite nagradu od 100 evra!

Sledeće takmičenje će se održati u subotu, 22. avgusta u 12:00 časova. Ovo je samo drugi u seriji od 4 turnira, a do kraja septembra ćete imati priliku da učestvujete na još 2!

Za naše najbolje igrače je sistem malo drugačiji, jer će svakom turniru biti dodeljen jedan nosilac, koji ima pravo na ekskluzivno učešće na odabranom turniru. Ovaj sistem je osmišljen kako se svi naši najjači PES predstavnici ne bi odmah susreli.

E pa ni tu nije kraj, jer će se 4 najuspešnija igrača sa svakog turnira (top 16) takmičiti na jednom finalnom okršaju. Ovo znači da ćete još uvek imati priliku da gledate borbu naših najboljih igrača.

Nosilac i pobednik prvog turnira King of the Field sezone je Marko ”Roksa” Roksić. Na sledećem vas čeka Stefan “Kepa_pfc” Slavković, koji je prošlogodišnje IeSF prvenstvo završio sa top 8 plasmanom.

Igrači koji su se već plasirali na finalni okršaj i nemaju pravo učešća na ovom turniru su Marko Roksić, Marko Šipka, Vladimir Tockić i Nemanja Stošković.

Prijave traju do 20. avgusta!

Prijavu i sve detaljne informacije možete pronaći na OVOM linku.