Prvi PES turnir King of the Field sezone počinje sutra!

Prijave za prvi RUR-ov PES turnir King of the Field sezone su zatvorene. Sada vam samo ostaje da uživate u streamu koji možete pratiti na zvaničnom Klan RUR YouTube kanalu. Turnir počinje sutra, u 12:00 časova. Priključite nam se!

Sutrašnje takmičenje je samo početak. Naime, do kraja septembra ćete imati priliku da učestvujete na čak još 3 turnira! Za naše najbolje igrače je sistem malo drugačiji, jer će svakom turniru biti dodeljen jedan nosilac, koji ima pravo na ekskluzivno učešće na odabranom turniru. Ovaj sistem je osmišljen kako se svi naši najjači PES predstavnici ne bi susreli odmah. Nosioc prvog turnira će biti Roksaczv22.

pes-roksa

E pa ni tu nije kraj, jer će se 4 najuspešnija igrača sa svakog turnira (top 16) takmičiti na jednom finalnom okršaju. Ovo znači da ćete još uvek imati priliku da gledate borbu naših najboljih igrača. Na prvom turniru će se takmičiti 56 igrača, a prvoplasirani će pored kvalifikacije na finalni okršaj osvojiti i novčanu nagradu od 100 evra. Svi mečevi će se igrati u BO3 formatu.

Sledeći turnir u sezoni, koji počinje 22. avgusta, će uskoro biti najavljen. U međuvremenu se prijavite za prve RUR IRL 2020 PES kvalifikacije za svetsko IESF prvenstvo i budite predstavnik Srbije u Izraelu!

Srećno svim takmičarima!