XS
SM
MD
LG

Andrić: Daćemo sve od sebe za pobedu

Foto: FK Vojvodina

U četvrtfinalu Kupa Srbije, fudbaleri Vojvodine sutra dočekuju ekipu Mladosti iz Lučana. Biće to treći susret između ova dva tima u ovoj sezoni, a prethodna dva su pripala crveno-belima, koji su i kod kuće i u gostima slavili rezultatom 2:1.

Međutim, u oba navrata, u pitanju su bili vrlo neizvesni mečevi, baš kao što je to bio slučaj i sa poslednjom prvenstvenom utakmicom između Voše i Čukaričkog, odigranoj prošlog petka na „Karađorđu“. Na tom meču, na poziciji desnog beka, za „staru damu“ je nastupio Nikola Andrić, koji se u poslednjih nekoliko mečeva ustalio u startnoj postavi crveno-belih.

- S obzirom na to kako smo odigrali prvo poluvreme, u kojem smo poveli i propustili još tri-četiri vrlo dobre šanse, svakako da krajnjim rezultatom protiv Čukaričkog ne možemo biti zadovoljni, jer smo se u svemu mi pitali na terenu. U svakom slučaju, to smo ostavili iza nas i okrenuli smo se isključivo predstojećem meču protiv Mladosti – kaže Andrić.

On je ove zime upravo iz Mladosti došao u Vojvodinu, pa odlično poznaje tim iz Lučana.

- Protiv njih nas sigurno očekuje još jedna teška, ali, po mom mišljenju, interesantna i dobra utakmica. Kup je takmičenje u kojem je sve otvoreno, a Mladost je u prethodne dve sezone dolazila barem do polufinala. Mi ćemo dati sve od sebe da im prekinemo taj niz, odnosno da mi budemo tim koji će izboriti plasman u polufinale. Uz maksimalno zalaganje i instrukcije našeg šefa, verujem da ćemo uspeti u tome – napominje Andrić.

Za razliku od meča protiv Čukaričkog, Voša će protiv Mladosti ipak imati podršku sa tribina, s obzirom na to da će na stadionu biti dozvoljeno prisustvo do ukupno 1.000 ljudi (uključujući igrače, službena lica, redare itd).

- Nedostajali su nam navijači protiv Čukaričkog, iako su nam ipak pružili podršku sa krova „Promenade“. Sada će moći da budu na stadionu i to nam mnogo znači, jer njihovo bodrenje je jedan veliki impuls za svakog od nas na terenu – rekao je Andrić.

Utakmica između Vojvodine i Mladosti igra se sutra od 20 časova na „Karađorđu“. Za ovaj meč, biće otvorene samo zapadna i severna tribina stadiona. Ulazak na zapadnu tribinu biće dozvoljen samo vlasnicima sezonskih ulaznica za sezonu 2019/20. (vlasnici sezonskih ulaznica za istok će sa svojom sezonskom kartom takođe moći da uđu na zapad).

Za ulazak na severnu tribinu, biće potrebno preuzimanje besplatne ulaznice, koje će se deliti u prostorijama navijačke grupe Firma na severnoj tribini stadiona, počevši od sat vremena pre početka meča.

Predstavnici medija na stadion će ulaziti isključivo uz akreditaciju izdatu od strane FK Vojvodina (važiće i sezonske akreditacije).

Direktan prenos meča omogućen je na prvom kanalu televizije Arena sport.