XS
SM
MD
LG

Kepa doneo Srbiji novu pobedu u Ligi Nacija

Juče se odigralo drugo kolo PES2020 Lige Nacija, gde se Srbija nalazi u grupi sa Gruzijom, Azerbejdžanom i Ukrajinom. Kao i u prvom kolu, gde je slavio sa 2-0, predstavnik naše zemlje, Stefan ”Kepa” Slavković je uspeo da osigura prolaz u dalji krug pobedom nad Azerbejdžanom.

U prvom meču naš predstavnik je igrao sa Juventusom, dok je njegov protivnik koristio Real Madrid. Već na samom startu, momak iz Azerbejdžana je iskoristio grešku našeg igrača i odličnom kontrom dolazi do prvog gola. Tada naš igrač polako počinje da pokazuje svoj status favorita. Do kraja meče je kontrolisao igru, zbog čega je došao do pobede rezultatom 3-1.

U drugom meču smo ponovo gledali iste ekipe. Za razliku od prvog, ovoga puta Kepa dolazi do rane prednosti. Par minuta kasnije Azerbejdžan postiže gol, te smo odmah znali da nas čeka zanimljiva utakmica. Naš igrač se potrudio da drži konce u svojim rukama, te je prelepim golom iz prvog sledećeg napada stigao do prednosti. Do kraja prvog poluvremena, Juventus, tj Srbija u ovom slučaju, postiže još jedan gol. U drugom delu meča, Azerbejdžanac uspeva da se oslobodi i dobrom igrom dolazi do gola, ali svaki put kad uspe da se vrati u meč, Kepa daje novi gol. Samim tim, meč se završava rezultatom 5-3, čime je naš takmičar obezbedio plasman u drugo kolo.

U poslednjem kolu, koje će se odigrati sledeće nedelje, Srbija se sastaje sa Ukrajinom. Snima meča možete pogledati - OVDE!