XS
SM
MD
LG

Anđelković glavom srušio Rembas

Dobra provera fudbalera Sloge i Rembasa

Kraljevački srpskoligaš je konačno odigrao jedna pripremni meč pred svojim navijačima. Na lošem terenu u Vrbi srpskoligaš iz Resavice se pokazao kao bolji u prvih 45 minuta. Posle velikog kiksa Lekića i Stolića, najprisebniji je bio Stevanović i več u 4. minutu doveo Rembas u vođstvo. Sloga je izjednačila preko pokretljivog napadača Jovanovića u 14. minutu, a pre toga su gosti propustili dve lepe prilike.

Posle izjednačenja kolosalnu šansu je imao Jovanović da se ponovo upiše u listu strelaca,a gosti su koji minut kasnije nenadano došli do jedanaesterca. Korneru gostiju prethodila je ofsajd pozicija, ništa nije svirano, ali je u trenutku centrašuta iz ugla arbitar Popović pokazao na „kreč“ smatrajući da je fauliran Stevanović. Siguran je bio D. Đorđević za vođstvo Rembasa sa kojim se otišlo na veliki odmor.

U nastavku na teren su istrčali novi timovi, a Sloga je stigla do izjednačenja autogolom J. Jovanović koji je vratio loptu svom golmanu, po neravnom terenu ona je odskočila prošla golmanu kroz noge i završila u mreži. Gosti potom direktno iz kornera pogodili stativu gola Sloge, a "beli" uzvratili šansama Petkovića, Filipovića i Anđelkovića. Konačno, odlična akcija Petkovića i centrašut je sjajno iskoristio Anđelković i glavom matirao nemoćnog vratara srpskoligaša iz Resavice. Sloga je tako, posle pobede u Novom Pazaru nad Jošanicom od 2-0, pobedila i veoma dobri Rembas. Kraljevački "beli" u sredu gostuju lideru srpskoligaškog "Zapada", čačanskom Borcu.

Čamagić i Andrić prate duel Anđelkovića i štopera Rembasa

SLOGA (KV) – REMBAS (Resavica) 3 – 2 (1 – 2)

Igralište: FK Partizan u Vrbi Gledalaca: 50 Sudija: Filip Popović (Kraljevo) Strelci: Jovanović u 14., J. Jovanović (autogol) u 49. i Anđelković u 76. minutu za Slogu, a Stevanović u 4. i D. Đorđević u 22. minutu (iz jedanaesterca) za Rembas.

SLOGA: Božović, Čolić, Lekjić, Stolić, Miljković, Todorić, Jovanović, Bojanić, Kolaković, Borisavljević, Jevremović Još su igrali: Pantović, Andrić, Račić, Kojić, Savić, Petković, Filipović, Čamagić, Anđelković

REMBAS: N. Marković, D.Marković, J. Jovanović, Stojanović, I. Đorđević, B. Jovanović, Ristić, Petrović, D. Đorđević, Miladinović, Stevanović Još su igrali: Milošević, N. Jovanović, Lukić, Urošević, Dimitrijević, Đ. Angeloski, N. Angeloski, Igrutinović, Borić, Bogojević, Milutinović.

 

Organizator Slogine igre Petković centrira pred gol srpskoligaša iz Resavice