XS
SM
MD
LG

U prodaji karte za mečeve mlade reprezentacije, Stolica očekuje vatrenu podršku u Nišu

Mlada reprezentacija Srbije U21 Ilija StolicaMlada reprezentacija se okupila; foto: FSS/Z. Milovanović

 

"Čair" će 15. i 19. novembra ugostiti mladu reprezentaciju Srbije, koja će u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo dočekati Estoniju i Rusiju, a karte za ova dva meča se prodaju putem sajta Ticketline. Selektor reprezentacije Srbije do 21 godine Ilija Stolica kaže da očekuje vatrenu podršku u Nišu, te da će njegovi izabranici kvalitetom i borbom zaslužiti simpatije.

Nakon 4 odigrana kola, Srbija ima učinak od po jedne pobede i remija i dva poraza, zbog čega zauzima četvrtu poziciju u grupi. Prvi rival "orlića" u Nišu biće Estonija, koja ima bod manje, pa Stolica kaže da se domaći fudbaleri ponašaju kao favoriti, a da će se videti kakav će rezultat biti.

Radujem se što igramo kod kuće, što smo domaćini u Nišu, jer ljudi van Beograda nemaju mnogo prilike da gledaju utakmice reprezentacije. Nadam se i da ćemo imati vatrenu podršku, jer sam uveren da će moji momci kvalitetom i borbom da zasluže sve te simpatije. Domaći teren je prednost za sve nas - rekao je Stolica.

Četiri dana nakon Estonaca na "Čairu" će zaigrati i Rusi, koje u ovim kvalifikacijama niko nije uspeo da savlada, pa se nalaze na 2. poziciji u Grupi 5. Uprkos dosadašnjim rezultatima, ne može se reći da su Srbi autsajderi u ovom duelu, s obzirom na to da im forma ide uzlaznom putanjom. To su pokazali u pobedi nad Bugarima, ali i u Poljskoj, kada su u potpunosti parirali lideru grupe, pa nesrećno primili gol u završnici.

Atmosfera je dobra, zadovoljstvo je videti sve momke i saradnike na okupu, atmosfera je, dakle, onakva kakva i treba da bude. Vreme koje imamo je limitiramo za ono što mi želimo da sprovedemo, ali dosta stvari je urađeno na samim utakmicama i dobili smo ono što smo želeli. Naravno, sve bi bolje bilo da je i rezultat iz Poljske to ispratio, ali neke stvari moramo u hodu i kroz samo takmičenje da rešavamo - priča selektor.

Kadrovski "orlići" ne stoje idealno, jer dvojac iz Partizana Filip Stvanović i Lazar Pavlović verovatno neće moći da nastupi. Od južnjaka se na spisku nalaze Nišlije Luka i Ivan Ilić, kao i Piroćanac Dimitrije Kamenović. Tu je i uzdanica niškog Radničkog Nikola Čumić.

I jedna i druga utakmica počeće u 19 sati.


Karte do četvrtka samo onlajn i u Beogradu

Do četvrtka, 14. novembra ulaznice se mogu nabaviti samo na sajtu Ticketline, u njihovoj prodavnici na Novom Beogradu i u Šoping centru "Stadion" na Voždovcu. Od četvrtka će moći da se kupe i u Nišu, na biletarnici hale "Čair", od 10 do 18 sati, a na dane odigravanja utakmica - do njihovog početka.

15. i 19. novembra karte će moći da se kupe samo u Nišu, na biletarnici hale, a od 17 sati i na blagajni na istočnoj tribini "Čaira".

Ulaznice se mogu kupiti samo uz lični dokument sa fotografijom (lična karta, pasoš), maksimum 4 ulaznice po osobi. Lica mlađa od 16 godina ne mogu kupiti ulaznice (izvod iz Zakona o sprečavanju nasilja na sportskim priredbama) - kažu u Ticketline-u.

Cene ulaznica su 200 dinara za istok, odnosno 300 dinara za zapad, navode u Ticketline-u. Južna i severna tribina biće zatvorene.