XS
SM
MD
LG

5. oktobra u Domu Omladine sastaće se četiri najbolje srpske Dota 2 ekipe u borbi za Svetsko IeSF prvesntvo

Nakon dve iteracije uzbudljivih kvalifikacija približava se i velika završnica u kojoj će se sastati četiri najbolje srpske Dota 2 ekipe sa ciljem da se plasiraju na IeSF svetsko prvesntvo u Južnoj Koreji. Zato pozivamo sve zainteresovane da dođu 5. oktobra u Dom Omladine Beograda i da zajedno uživamo u ovom Dota 2 spektaklu.

Prvi polufinalni okršaj počinje u 12:00 i sastaće se TeamTim i FiveAngryMen. TeamTim dolazi iz prvih kvalifikacija, na kojima su u odlučujućem meču savladali ekipu LevelUp. FAM je doduše imao malo više sreće toko drugih kvalifikacija, te će sada definitvno biti spremni da se dokažu.

Odmah nakon toga počinje novi BO3 duel u kome će snage odmeriti Team Serbia i Hoodlums. Kao i TeamTim, Team Serbia se kvalifikovao kroz prve kvalifikacije i to na krajnje ubedljiv način. Favorizovanoj ekipi na megdan dolazi ekipa Hoodlums, koja nije uspela da prođe kroz prve kvalifikacije, ali je zato došla spremnija na drugim kvalifikacijama. Bili su bolji od ekipe NJOY, ali sada će definitvno imati mnogo teži posao protiv iskusne ekipe Team Serbia.

Kao što smo već spomenuli, svi mečevi će se igrati u formatu BO3, a i samo finale će se odigrati baš 5. oktobra. Pridružite nam se tog lepog dana i dođite da pružite podršku budućem predstavniku naše zemlje na Svetskom IeSF prventsu, koje će se održati u decembru u Seulu.