XS
SM
MD
LG

CR4ZY uprkos fenomenalnoj igri poražen od Liquida

Izvor: RUR Esports

Kao što ste već upoznati naša najuspešnija CS:GO ekipa uspela je da se plasira u Legends fazu Majora u Berlinu. Nakon dva dana pauze od mečeva usledio je i početak te Legends faze koju smo svi toliko priželjikivali. Na našu veliku žalost CR4ZY je u prvom kolu izvukao najbolje rangirani tim sveta. U pitanju je naravno severnoamerički Tim Liquid koji već dugo vremena nije izgubio ni jedan meč.

Našim momcima sigurno nije bilo lako kada su čuli ko će im biti prvi protivnici sa obzirom na to da su na ovaj Major došli kao totalni anderdogsi. Međutim, njih to nije sprečilo da ovom meču pristupe maksimalno ozbiljno i posvećeno kako bi aktuelnim šampionima pružili što veći otpor.

Meč se odigrao na Mirage-u. To je veoma preoznatljiva mapa za oba tima koji na njoj imaju fenomenalan procenat pobeđenih mečeva. Srpska ekipa započela je na CT strani na kojoj su zaista dosta bolji i kako je odmiclao prvo poluvreme svi smo se nadali da Liquid i može da se pobedi, sa obzirom na to da je CR4ZY u jednom trenutku imao 3 runde prednosti, što složićemo se, nije mala stvar protiv svetskih šampiona. Nakon prvog poluvremena rezultat je bio 8:7 za domaću ekipu i to nas je sve veoma radovalo. Međutim prelaskom Amerikanaca na CT stranu stvari kreću veoma da se komplikuju po našu ekipu. U drugom poluvremenu ovog meča pokazali su zbog čega su tu gde jesu. Naša ekipa koliko god dobro da je igrala to nije bilo dovoljno dobro da se uzme više od jedne runde u celom poluvremenu. Liquid je delovao kako da za svaku situaciju u kojoj se nađu imaju spremnu taktiku, pa su neretko rešavali i situacije kada su bili brojčano slabiji od srpske ekipe. Meč je završen rezultatom 16:9 i smatramo da igrači CR4ZY-a mogu da budu zadovoljni ovim okršajem jer su zaista pružili veoma dobar otpor najboljoj ekipi sveta.

Želimo vam svu sreću u nastavku takmičenja!