XS
SM
MD
LG

Sloboda pred gostovanje Borcu iz Šajkaša

Sve osim poraza uspeh

  U premijernom kolu Vojvođanske lige – Jug, Sloboda iz Donjeg Tovarnika igra u nedelju, 18-avgusta, u Šajkašu, protiv Borca. Veliki ispit za jedinog predstavnika iz pećinačke opštine u ovom renomiranom takmičenju.

  - Iza nas je nešto više od mesec dana pripremnog perioda – kaže Živko Budimirović. Trener Slobode – U suštini mogu biti zadovoljan s učinjenim, bez obzira na pojedine kadrovske probleme, odn. izostanke igrača s treninga, zbog godišnjih odmora. Ušli smo u zonu, koja je po mnogima, najjača u Srbiji, u kojoj su pola ligaša bivši srpskoligaši: Cement, Radnički, Mladost iz Bačkog Jarka, Crvena zvezda i ostali i nama je čast da smo u konkurenciji takvih ekipa. Daćemo sve od sebe da pružimo maksimum i prikažemo ser u najboljem svetlu.

  Veća na startu izuzetno teško gostovanje.

  - Borac je najavio borbu za sam vrh tabele – nastavlja „popularni Buda“ – Stari vojvođanski ligaš, odlično organizovan klub. Doveli su 5-6 kvalitetnih igrača i s razlogom se ubrajaju među najveće kandidate za šampionsku titulu. Imao sam priliku da ih gledam. Rivala poštujemo, ali imamo pravo da se nadamo. Novajlije smo u ligi i očekuvanja su da bodove osvajamo, uglavno, na domaćem terenu. U Šajkaš idemo da se prikažemo u najboljem izdanju i videćemo za šta će to biti dovoljno. Sve osim poraza bio bi uspeh.

  Da će u Šajkašu biti izuzetno teško gostovanje jasno je i Aleksandru Dragojeviću, prvotimcu zonaša iz Donjeg Tovarnika .

  - Borac je odlična ekipa, koja se tokom leta ozbiljno pojačala, te je za ovu sezonu najavila najveće moguće ambicije. Mi idemo da se nadigravamo. Igraćemo svoju igru i tražimo šansu za bodove. Najvrća opasnost nam preti od Grkovića, koji je došao iz Sloge (Erdevik), veziste Rakića i Stanetića, pojačanja iz Cementa (Beočin).

 

Sloboda pred teškim gostovanjem