XS
SM
MD
LG

Prijateljska utakmica: Napredak – Graničar 1:2

Zanimljivo u Popincima

Zanimljiva utakmica u Popincima: tri gola, uz bezbroj neiskorišćenih prilika. Gosti iz Obreža prestavili su se kao vrlo solidna ekipa. Prvo poluvreme obeležio je zanimljiv detalj iz 38. minuta: nakon prekršaja Vasilića u svom kaznenom prostoru, sudija Evđenić je dosudio penal za Graničar. Šut iskusnog Svetislava Kneževića, Grković je „ukrotio“, ali, loptu kratko odbija, koju prihvata Petković i šalje je, pored neodlučne odbrane Napretka u gol.

Borbeno je bilo i drugo poluvreme. U 63. minuta viđen je neuspeo pokušaj lob udarca Jankovića. Međutim, Janković je bio daleko uspešniji minut-dva kasnije, kada je iz drugog pokušaja savladao Samardžiju, odn. poravnao rezulat. Konačno, u 85. minutu, najraspoloženiji za igru u redovima Graničara, Balaban, najbolje se snašao u gužvi pred golom Napretka i to je bilo konačnih 1:2.

Za sremskoligaša iz Popinaca „utakmica otrežnjenja“!

POPINCI – Igralište: Napretka. Gledalaca: 50. Sudija: Dragan Evđenić (Prhovo). Strelci: 0:1 Petković u 38, 1:1 Janković u 65, 1:2 Balaban u 85. minutu.

NAPREDAK: Grković, Dobriković, Vračev, M. Majstorović, Vasilić, Tica, Stanković, Janković, P. Majstorović, Savić, Savković. Igrali su još: Puvalić, M. Ž. Jovanović, Marković, Opačić, M.S. Jovanović, Sremac, Kljajić, Đilas, Evđenić i Đurić.

GRANIČAR: Samardžić, Mihalović, Petković, Jovanović, Balaban, S. Knežević, D. Knežević, Kitanov, Mihajlović, Petrović, Gmizić. Igrali su još: Lisulov, Devrnja i Marković.