XS
SM
MD
LG

MIBR i ENCE eliminisani sa ESL One-a u Kelnu

Izvor: RUR Esports

Kao što smo i očekivali, drugi dan ESL-a u Kelnu, nastavljen je sa velikim brojem iznenađenja. Odmah na samom startu napustili su nas MIBR i ENCE, koji su poraženi od BIG-a i Vitality-a.

Koliko god je Sergej imao dobru partiju, njegova ekipa na kraju nije imala snage da se povrati protiv Francuza, koji nastavljaju da igraju u dobroj formi. Vitality je slavio na prvoj mapi rezultatom 16-19, ali ENCE je vrlo brzo uspeo da uzvrati na Nuku sa 16-12. Odlučujuća mapa bio je Inferno, na kojem je odlična serija Vitality-a na startu meča bila ključna za pobedu. ENCE nikako nije mogao da probije odbranu Francuza, koji su se sjajno branili. Na kraju je završeno rezultatom 16-9, što znači da je treća ekipa na svetu upravo eliminisala drugu.

MIBR je nastavio svoju katastrofalnu seriju, pa ispada da ni LUCAS1 nije uspeo mnogo da promeni. Nemačka ekipa BIG takođe ne beleži vrhunske rezultate, ali kada igraju pred domaćom publikom nikada ih ne smemo otpisati. Prvo se igrao Dust 2, na kojem je MIBR bio relativno siguran. Ipak, tada kreće sjajna serija Brazilaca, koji su bili još ubedljiviji na Overpassu, a onda su poveli i sa 12-3 na Trainu. Tada sve staje, a Gob B i njegova ekipa kreću da prave fantastičan preokret. Na kraju slavi domaća ekipa nakon produžetaka rezultatom 19-16 i šalje Brazilce već na startu turnira kući.