XS
SM
MD
LG

DoubleAiM je novi džangler Crvena Zvezda Esports tima

Izvor: RUR Esports

Autor: Nepenthe

Crvena Zvezda Esports je juče na svom Instagram profili najavila da stiže novo pojačanje u redove League of Legends ekipe. Danas smo dobili zvaničnu informaciju o kome se radi. Najnoviji član Zvezdine petorke je legendarni džangler Aleksa ’’DoubleAiM’’ Stanković, koji je prethodne četiri sezone igrao za ekipu ASUS ROG ELITE.

CZV Esports je prethodne dve sezone Esport Balkan Lige dolazio da velikog finala, ali oba puta su poklekli u finalnim okršajima. Jednom upravo protiv Aleksine bivše ekipe ASUS, a drugi put protiv bugarskog sastava Random5.

DoubleAiM je jedan od najpopularnijih i najkvalitetnijih igrača na ovim prostorima, a i šire. Svoju profesionalnu karijeru je započeo 2015. godine, a već naredne je prešao u rusku ekipu Vaevictis Esports, koja se nadmeće u okviru LCL lige, gde su u prolećnom delu sezone osvojili drugo mesto. Veliki korak napravio je 2017. godine, kada se pridružio jednoj od najpoznatijih svetskih esport otganizacija – Natus Vincere.

Ipak, DoubleAiM odlučuje da se vrati u Srbiju i igra na domaćen terenu, gde je sa ASUS-om proveo četiri sezone. Osvajali su titule šampiona EBL, kao i ESL A1 Adria lige. Petu sezonu EBL-a, DoubleAiM igraće u crveno-belom dresu i možda je on upravo bio karika koja je nedostajala ekipi da stigne do prve titule.