XS
SM
MD
LG

Kadetski tim Zvezde dobio velika pojačanja

Filip Anđušić i Marko Gušić, bivši igrači Vizure, dan po završetku kadetskog prvenstva Srbije potpisali stipendijske ugovore i pojačali KK Crvena zvezda!

Kadetski pogon KK Crvena zvezda mts dobio je u ponedeljak dva pojačanja pošto su stipendijske ugovore sa klubom potpisali mladi crnogorski reprezentativac Filip Anđušić i Marko Gušić, bivši igrači „Vizure“.

Samo dan nakon završetka ovosezonskog šampionata Srbije, KK Crvena zvezda mts krenuo je u pojačavanje igračkog kadra u kadetskoj selekciji.

Filip Anđušić, višestruki MVP kadetske lige Srbije, crnogorski reprezentativac, visok je 208 centimetara igra krilnog centra i predstavljaće veliko pojačanje za crveno-bele na pozicijama visokih igrača. Ponikao je u KK „Pljevlja“ i standardni je reprezentativac Crne Gore u svom starosnom uzrastu za igrače rođene 2002.godine.

U ponedeljak, stipendijski ugovor sa crveno-belima potpisao je i Marko Gušić koji sa visinom 202 centimetra pokriva više pozicija u timu.

Ponikao je u Zemunu, igrao je za ekipe Mladosti, Mege i ekipe Vizure, rođen je 6.08.2002.godine :

„Potpisivanje ugovora za Crvenu zvezdu je velika čast za nas. Sada smo u velikom klubu, na nama je da još jače i više treniramo, i pokušamo da se izborimo za našu šansu i poziciju u timu“ rekao je po potpisivanju govora Marko Gušić, koji je u nedelju u poslednjoj utakmici u dresu Vizure ubacio 27 poena, uz 7 skokova, 5 asistencija i 5 ukradenih lopti,dok je Filip Anđušić uz 14 poena imao i 12 skokova.