XS
SM
MD
LG

POL Ub: Nova pobeda "zelene furije"

Ponovo su "zeleni momci" pobedili na svom takozvanom "Jezero terenu" u 21. kolu prve opštinske lige Ub. Fudbaleri OFK Paljuva pobedili su na domaćem terenu ekipu Vrelo i tako prestigli pomenute, probivši se na osmo mesto. Po idealnim uslovima za igru popularni "zeleni" pobedili su uvek neugodnog protivnika sa 3:0. Prvi pogodak pao je još na samom početku utakmice, kada se napadač OFK Paluva Milovanović izborio za loptu i iz neposredne blizine savladao nemoćnog golmana gostiju Stancića, čime je najavio povratak u staru formu. Ovo je prvi pogodak Milovanovića u ovoj polusezoni.

Do drugog pogotka, čekalo se do sredine drugog poluvremena. Naime, iz kornera je centrirao Rašić koji je ušao u drugom poluvremenu, a centar šut je sjajno ispratio štoper domaćih Milutinović, koji je sjajno skočio i savladao nemoćnog golmana gostuju. Ovo nije prvi put da nijh dvojica saradjuju. Ovo je bio četvrti gol u ovoj polusezoni za sjajnog štopera, čime  se probio na vrh liste strelaca OFK Paljuva i time pokazao da se kod njih fudbal igra timski. Do trećeg pogotka se nije mnogo čekalo, Šipčić je sjajno proigrao Ilića kome nije bilo teško da savlada golmana gostiju i da postigne svoj prvenac za ekipu.
Do kraja utakmice se ništa bitno nije dogodilo, a golman domaćih, Stanojlović na ovoj utakmici nije ni imao posla, što govori da je odbrana domaćih sjajno odradila posao, kao i u većini mečeva u ovoj polusezoni. Ovom prilikom treba pohvaliti zamenika kapitena domaćih Leontijevića koji je ušao u drugom poluvremenu i lavovski se borio. Inače, ovo je za njega bila prva utakmica posle višemesečnog oporavka od povrede kolena. U sledećem kolu fudbaleri Paljuva idu na neugodno gostovanje u Brgule.