XS
SM
MD
LG

Sjajni rezultati reprezentativaca Srbije
Reprezentacija Srbije   od 12 jahača  u kategoriji seniora, juniora, dece i amazonki i vrhunskih sportskih konja koje je selektor i trener reprezentacije gospodin Boško Ristić  uvrstio u nacionalni tim  dostojanstveno i uspešno se četiri  dana u jakoj konkurenciji od 270 najboljih konja u regionu i na izuzetno zahtevnim parkurima   takmičila pod srpskom zastavom.
 
Amazonke Viviane Bopple ,Irena Ilić, Nina Fajfrić i Nina Vukoje   osvojile su u ekipnoj konkurenciji II MESTO i  srebrnu medalju !
 
Srebrnu medalju u individualnoj konkurenciji za Srbiju je izborila Viviane Bopploe naša reprezenativka koja je sa velikom prednošću bila na prvoj poziciji  u prva dva dana takmičenja i  jedno  rušenje  prepone i  sporno gaženje vode  u zadnjoj Grand Prix  utakmici je razlog osvajanja srebrne umesto zlatne medalje.
Iako je  prvi put članica reprezentacije sjajano jahanje Viviane i sjajna kobila Chayenne Blue donele su Srbiji  sjajan rezultat u individualnoj konkurenciji.
 
Dugogodišnja reprezentativka Irena Ilić vrhunskim jahanjem sa mladim konjem Dijonom VLS je osvojila peto mesto za Srbiju u individualnoj konkurenciji.
 
Aktuelni Prvak Republike Srbije u preskakanju prepona u  kategoriji senioria Srđan Grmaškoski sa Gondorom van de Diepebeek odlično je izjahao 4 parkura sa ukupno jednom srušenom preponom . 
Odličnim  jahanje tokom celog takmičenja   i  najzahtevnijeg   parkura u Grand prix utakmici   visine 145 cm rđan Grmaškovski je za Srbiju   osvojio  prestižno  VI mesto  u borbi sa  najboljim jahačima regiona.
 
Drugi reprezenativac u seniorskoj konkurenciji   Dragan Popović se  plasirao na 23.mesto  ali se kroz sve parkure borio i završio učešće na Balkanskom konjičkom šampionatu.
 
Sjajne reprezentativke kategorije deca Marina Marković i Manu Krdzić   prvog dan slave u utakmici sa osvojenim drugim , odnosno četvrtim mestom .
Nakon drugog i trećeg dana takmičenja i borbe sa jakom konkurencijom i  vrlo zahtevnim parkurima Manu Krdžić i Balerina osvajaju V mesto u individualnoj konkurenciji i potvrđuju odlično jahanje i formu kao i  sportski duh zahvaljujući kojima Manu ostvaruje sjajne rezultate na nacionalnim i međunarodnim takmičenjima.
 
U kategoriji juniora takmičile su se Mila Dragić, Anja Zlokolica, Sophie Suvačarov i Sara Poparić, iako sjajne na nacionalnim takmičenjima i aktuelne prvakinje Prvenstva Republike Srbije  i Balkanskog kupa u kategoriama juniora i mladih jahača sa Balkanskog konjičkog šampionata uprkos dobrom jahanju nedonose plasmame za Srbiju .
 
Ponovan susret takmičara iz Srbije, Hrvatske, Slovenije,  Grčke, Bugarske, Rumunije, Makedonije i Turske zakazan je za sledeći septembar na tradicionalnom, Balkanskom konjičkom šampionatu u Bugarskoj.