XS
SM
MD
LG
IzveŔtaj utakmice

Omladinci Crvene zvezde ubedljivi u Bačkoj Topoli

14.08.2019 mojacrvenazvezda.net

Od starta utakmice, pokuÅ”avali su ofanzivci naÅ”eg tima da donesu vođstvo, a upornost se isplatila raspoloženom Burmazu u 22. minutu. Odada je pronaÅ”ao korpulentnog napadača koji je odlično reagovao u gužvi i sjajnim kretanjem stigao u poziciju da nesmetano zatrese mrežu. Vođstvo naÅ”eg tima udvostručeno je u 30. minutu, zahvaljujući Raduloviću koji je posle sjajnog driblinga protutnjao po levoj strani i uputio oÅ”tar pas u kazneni prostor koji je defanzivac TSC-a, Cetina, poslao u svoju mrežu.

Ā 

Učenici Slavoljuba Djorđevića su na početku drugog poluvremena, akcijom kao iz udžbenika stigli do 3:0. Odigrao je Radulović do Novakovića koji se maestralno okrenuo i tim potezom izbacio čitavu odbranu TSC-a, a zatim odigrao do Pantovića kom nije bilo teÅ”ko da poÅ”alje loptu u prazan gol. Pantović se upisao u strelce i deset minuta kasnije, kad se sjajno ubacio iza leđa odbrane rivala i na pas Mitrovića poslao snažan udarac u gol rivala. Peti gol za juniore Crvene zvezde, postignut je nakon akcije fudbalera koji su dobili Å”ansu u drugom poluvremenu, Piplica je sjajno uposlio Daničića, a on je demonstrirao hladnokrvnost u zavrÅ”nici. Domaćin je stigao do počasnog pogotka u 82. minutu preko Bokana koji je bio siguran sa bele tačke i time postavio konačan rezultat meča.

Sudija: Nenad Minaković. Strelci: Burmaz u 22, Cetina (autogol) u 30, Pantović u 49. i 59. i Daničić u 80. minutu za Crvenu zvezdu, a Bokan (iz jedanaesterca) u 82. minutu za TSC. Žuti karton: Kukolj (TSC).

TSC: Krstović, Nađ, Vujačić, Cetina (od 64. Kolundžija), Balaž, Kukolj (od 35. KočiÅ”), Kangrga, Batori (od 64. Stjepanović), Pantović (od 46. Bokan), Čalić (od 46. Sajanković), Antal.

Crvena zvezda: Katić, Gačić (od 53. Mitrović), Radović, Odada, Lukić, Milikić, Pantović (od 62. Dedijer), Novaković (od 53. Matić), Babić, Burmaz (od 60. Piplica), Radulović (od 62. Daničić).

TSC ā€“ CRVENA ZVEZDA 1:5

Omladinci Crvene zvezde su pri teÅ”kim vremenskim uslovima, uspeli da savladaju ekipu TSC-a rezultatom 5:1. Strelci za naÅ” tim bili su Burmaz u 22, Cetina (autogol) u 30, Pantović u 49. i 59. i Daničić u 80. minutu meča.

Omladinske lige Omladinske lige Omladinska liga Srbije TSC Crvena zvezda
Nema rezultata