XS
SM
MD
LG
Izveštaj utakmice

Nula na Brodarcu

16.05.2019 H.D.Vujanović

Tvrda utakmica na starom sajmištu, sa dosta prekida zbog startova, ukazivanja pomoći od strane lekara, ekipe su gledale da opstruiraju igru, a ne da je grade. Naročito su u tome prednjačili gosti koji su zaradili četiri javne opomene, a mogli su još koju.

Ono malo od igre što je viđeno u prvom poluvremenu se može svesti na dva šuta sa distance od strane igrača Brodarca. Prvo je zapretio Kojić u 24. minutu šutiravši sa dvadesetak metara u rašlje, ali se istakao golman Obrenovčana, Jadranin, sjajnom odbranom. Samo dva minuta kasnije je Petrov sa ivice kaznenog prostora pogodio stativu i propustio lepu priliku da dovede svoj tim u vođstvo. 

 

U desetom minutu nastavka Radnički je izveo kontranapad, brzonogi Glišić se našao sam ispred golmana Golovića, koji je padom u noge otklonio opasnost. Na drugoj strani se samo par minuta kasnije u lepoj šansi našao Lukić, ali je bio neprecizan sa nekih 5-6 metara.

Najveću priliku da dovede Brodarac u vođstvo je propustio centarfor Petrov u 72. minutu, kada je iz idealne pozicije, sa peterca, slabo odreagovao na centaršut i traljavo šutirao pravo u golmana Jadranina. Neka tri minuta kasnije Bjelobrk je divno prodro po levoj strani, vratio povratnu na šesnaesterac, usledio je jak, ali zamalo neprecizan šut Pejića. 

Gosti su ponovo preko brzonogog Glišića imali šansu da povedu u 82. minutu kada je izvrsno utrčao i šutirao sa nekih 7-8 metara kraj gola. Poslednju nadu u pobedu domaćina je proćerdao Bjelobrk samo minut kasnije šutiravši sa ivice kaznenog prostora tik iznad prečke.

BRODARAC - RADNIČKI (O) 0:0

STADION: FK Brodarac. GLEDALACA: 50. GL.SUDIJA: Stojanović Andrija. POM.SUDIJE: Bogićević Goran i Krstić Ivan. ŽUTI KARTONI: Golubović (Grafičar), Maksimović, Mijalković, Dževadžić i Živković (Radnički).

BRODARAC: Golović, Janković, Golubović, Kojić (Karaklajić), Đurić, Ristić, Bacanović, Pejić, Petrov (Milunović), Lukić, Bjelobrk.
RADNIČKI (O): Jadranin, Denić (Damjanović), Tatomirov, Maksimović, Mijalković, Milunović (Lazić), Glišić (Dževadžić), Todić, Živković, Simić, Petrović.

Srpske lige Srpske lige Srpska liga Beograd Brodarac Radnički (O)