XS
SM
MD
LG
IzveŔtaj utakmice

Stepojevac potopljen na Adi

10.03.2019 H.D.Vujanović

Igra mačke i miša danas na Adi. IMT je pokazao superiornost u odnosu na nominalnog domaćina i započeo prolećnu sezonu lepom pobedom.

Izvanrednu igru danas je prikazao čitav tim, a izdvojili su se Bajić koji je postigao jedan pogodak, ali i bio asistent kod preostala četiri, kao i trostruki strelac Dunjić.

U 14. minutu posle prvog šuta na utakmici od strane Bajića, golman domaćih je loše intervenisao i kratko odbio loptu na nogu Dunjiću, koji je ovu šansu iskoristio postigavši svoj prvi od tri pogotka danas. Već u sledećem napadu posle samo 2 minuta Bajić se prošetao kroz odbranu i već tada rešio ovu utakmicu.

U 18. i 25. minutu su svoje šuteve sa distance oprobali Dimitrić i Bajić, ali je golman Blagojević oba puta bio siguran. Igrao se 37. minut kada je Radić divno uposlio Dunjića, a ovaj sa nekih 5 metara loptu sproveo u mrežu.

U drugo poluvreme se ušlo samo da se odradi i jedino vredno pomena su pogotci. Radić je u 63. minutu izbacio samog Dunjića koji je materijalizovao ovu priliku. Igrao se poslednji minut kada je ponovo Radić lepo prodro po levoj strani i asistirao Zoriću za poslednji pogodak na utakmici. 

Ukoliko Stepojevac želi opstanak, bodove će morati da potraži protiv ekipa iz donjeg dela tabele, jer je očigledno propustio zimski prelazni rok da se kvalitetno pojača.                                                                                
STEPOJEVAC VAGA - IMT 0:5

STADION: FSB Ada Ciganlija. GLEDALACA: 200. GL.SUDIJA: Džaković Bogdan.  POM.SUDIJE: Lešnjak Dejan i Bošković Miloš. STRELCI: Dunjić u 14, 37. i 63. min, Bajić u 16. min i Zorić u 90. min. ŽUTI KARTONI: Zorić i Dimitrić (IMT).

STEPOJEVAC VAGA: Blagojević, Došen, Brajović (Radosavljević), Vasiljević, Unković, Mikić, Gačić (Pavlović), Vujović, Čujović (Velev), Vidić, Ristivojević.
IMT: Petrović, Marko Ilić (Milan Ilić), Đinović, Vukašinović, Ivanović, Marković, Zorić, Goranović (Jerotijević), Dunjić (Panović), Dimitrić, Bajić.

Srpske lige Srpske lige Srpska liga Beograd Stepojevac Vaga IMT
Goran112 i joÅ” 5 korisnika su tipovali utakmicu