XS
SM
MD
LG
Izveštaj utakmice

Poraz Romantičara na Dorćolu

29.10.2018 OFK Beograd

Nakon dobro otvorene utakmice i neobjašnjivog pada i gubitka svake koncepcije u igri, dosta oslabljeni sastav Romantičara poražen je na Dorćolu rezultatom 2-0!

U jutarnjem terminu, na terenu podno bedema bele tvrđave koju nosimo u svom grbu, pored terena kod kog je na ulazu do skora stajao grb našeg BSK-a, Ofkovci su odigrali dosta slabu partiju i zasluženo bili poraženi od domaćeg FK Polet Dorćol.

Na ovoj utakmici smo imali veoma velikih kadrovskih problema pa tako nismo mogli da računamo na Batinicu, Ristovića, Veličkovića, Milovanovića, Vujovića, na klupi su bili, još "roviti" Vraneš i Pavlović, te je debitant na klupi, naš Miodrag Anđelković, imao velikih muka i dilema koji tim da izvede na ovoj utakmici.

Sam meč je počeo dobro za naš tim, ali nekolikoh solidnih akcija nismo uspeli da krunišemo pogotkom. Ipak, u 36. minutu, posle greške našeg mladog čuvara mreže, Simonovića, domaći dolaze do vođstva i odlaze na odmor sa minimalnom prednošću. U nastavku igre domaćin diktira tempo i lagano privodi kraju utakmicu uz još jedan postignuti pogodak. Treba reći da smo od 67. minuta igrali sa igračem manje jer je drugi žuti karton zaradio Basara.

Do kraja poluisezone ostalo je još četiri kola. Narednog vikenda dočekujemo ekipu Lokomotive, potom gostujemo u Bariču, zatim na Karaburmu dolazi Stepojevac, a jesen zatvaramo gostovanjem BASK-u na "Carevoj ćupriji".

Srpske lige Srpske lige Srpska liga Beograd GSP Polet Dorćol OFK Beograd