XS
SM
MD
LG

3 : 1
1
X
2
0
0
0

Izveštaj utakmice

VFL Istok: Sloboda - Radnik

25.10.2009 SamoPosteno

Pred oko 600 gledalaca fudbaleri Slobode su još jednom pobedom, ovog puta od 3:1 protiv veoma dobre ekipe Radnik iz Starog Tamiša osvojili nova, izuzetno bitna tri boda, koja ih ostavlja na čelnoj poziciji posle trinest odigranih kola. Gostujuća ekipa se pokazala kao veoma solidna ekipa i u prvom poluvremenu je imala više od igre, medjutim prvi pogodak na utakmici postigala je ekipa Slobode, tačnije Vladimir Bunić. Nedugo zatim gosti su postigli izjednačujući pogodak, i sa rezultatom 1:1 se otišlo na poluvreme.
U drugom poluvremenu vidjena je prepoznatljiva igra domaćina, i ubrzo su postignuta još dva pogotka kojim je razrešeno pitanje pobednika u ovom duelu.

Domaći tim nastupao je u sledećem sastavu: Živkov, Stojaković (Malidža), Laninstanin, Ostojić, Nadlački, Gavrilović, Arambašić, Bunić, Gečić, Malinović (Marković).

Fudbal Fudbal Vojvodjanska liga "Istok" Sloboda Radnik
Fudbalski savez Beograda u potpunosti podržava inicijativu i kampanju Fudbalskog saveza Srbije koja se odnosi na sledeće (prenosimo u celosti inicijativu FSS): Suočeni sa pandemijom virusa COVID – 19, pošasti koja je Srbiju i gotovo celokupnu svetsku populaciju dovela u stanje opšte mobilizacije i brige za svaki ljudski život, Fudbalski savez Srbije je na elektronskoj sednici Odbora za hitna pitanja doneo odluku da u humanitarne svrhe donira značajna novčana sredstva. Tim povodom i zaposleni u sistemu Fudbalskog saveza Srbije izdojili su deo svojih mesečnih primanja, a akciju koja je potekla od najužeg rukovodstva saveza, značajnim sredstvima će pomoći i fudbalski reprezentativci Srbije. Ovom prilikom fudbalska organizacija apeluje na sve aktere koji žive od fudbala i za fudbal, da u skladu sa svojim mogućnostima pomognu u borbi za Srbiju protiv korona virusa. Klubovi, igrači, treneri, sudije, sponzori, privrednici, fudbalski radnici…i svi oni koji žele i mogu da pomognu, neka pokažu jedinstvo i solidarnost u trenucima kada je Srbiji ono najpotrebnije. Sredstva mogu da uplate na namenski dinarski humanitarni račun Fudbalskog saveza Srbije 160 – 406494-78 odnosno namenski devizni humanitarni račun.
FSNO je podelio utakmicu