XS
SM
MD
LG

Nedeljni horoskop od 18.12. do 24. 12. 2017.

Pogledajte šta vam zvezde poručuju na polju sporta!


Koliko god da imate svakodnevnih sportskih obaveza u danima tokom ove sedmice borićete se sa manjkom vremena. Neki će se ekipni pregovori konačno završiti, a neki sportski ugovori potpisati. Tokom ove sedmice sagledavaćete suštinu, nešto ćete i promeniti u svojim sportskim stavovima. Ovnovi košarkaških sklosti imaće mogućnost sklapanja sportskog ugovora. Moguće je da će vas dosadašnji rezultati i rezultati koji sada ostvarujete usmeriti ka sportskom timu ili klubu koji je poznat široj javosti.
 

Za razliku od pojedinih ograničenja, zasoja i sporosti u danima tokom ove sedmice horoskopski Bikovi biće izloženi brzim sportskim dešavanjima. Sa više različitih stana imaćete mogućnosti sportske saradnje. Horoskopski Bikovi tokom ovih dana imaće zanimljive sportske ponude. Neke će biti potpuno nove, dok se neke vezuju za vaše neostvarene mogućnosti u predhodnim mesečnim periodima. Kako god da bilo, novo ili staro, sportske ponude i mogućnosti tokom ove sedmice ne bi ste trebali propuštati.    

Horoskopski Blizanci tokom ove sedmice mogu postići mnogo na sportskom planu. Nećete odustajati od svojih namera, naročito ne ako u predhodnom periodu niste ostvarili značajne rezultate. Ovo je vaša sedmica i dani vaših sportskih ostvarenja. Pokazaće se da su vaši postupci korisni i za osobe iz vašeg sportskog okruženja. Mogućnost unapeđenja vam predstoji, a zahvaljujući nekim svojim ranijim poznanstvima imaćete mogućnost prelaska u drugi sportski tim.
   

Horoskopski Rakovi imaće uspeha tokom ove sedmice u odbojkaškim timovima. Sportske aktivnosti tokom ove sedmice malo više će vas obavezati u smislu prdužetaka kako na treningu tako i na sportskom terenu. Ostvarivaćete rezultate po postojećem dogovoru članova sportskog tima i po nečijim instrukcijama iako mislite da imate bolje rešenje. Nije poželjno da se tokom ove sedmice povučite iz sportskih aktivnosti.


Tokom ove sedmice moguće su neke sportske greškice, kao i sportski prekršaji a biće i onih horoskopskih Lavova koji će na terenu zaigrati kao rezervni igrači. Budite spremni na promene jer ćete u danima tokom sedmice biti podložni preokretima i promenljivim sportskim okolnostima. Horoskopski Lavovi u ulozi kapitena ostvariće značajne promene koje će se odraziti uspešnim rezulatom za ceo sportski tim.
 

Od sportskih ponuda u danima tokom ove sedmice horoskopske Device mogu očekivati ponudu sportskog honorara. Bilo bi poželjno da se u danima pred vama malo više posvetite sportskoj disciplini centralnih ekipnih aktivnosti. Biće potrebno da držite pod kontrolom učesnike protivničkog tima i da ne dopustite da vas ponese trenutni rezultat koje može biti promenljiv. Čuvajte se verbalnih napada i sitnih povreda. 
 

Vreme je da menjate neke sporske navike. Neke horoskopske Vage mogu se usmeriti ka skijaškim disciplinama. Možete biti malo manjeg zainteresovanja za redovne sportske aktivnosti. Odmor od sporta kojim se već duže ili neko vreme bavite bi vam prijao.  U danima tokom ove sedmice delovaćete promišljeno i svaki svoj budući sportski potez pažljivo ćete planirati. 

                                                                                                                            
U sportskim timskim aktivnostima možete očekivati jednake rezultate. Važno je tokom ove sedmice da budete startni i da reagujete u pravom trenutku. U danima tokom sedmice osvajaćete pažnju osoba koje do sada nisu izražavale veliko interesovanje za vaše sportske sposobnosti. Okolnosti tokom sedmice usmeriće vas da postavite nove temelje svoje buduće sportske karijere.

     
Tokom ove sedmice trebalo bi prilagoditi svoje planove postojećim uslovima u sportskom okruženju. Promene kojima se budete bavili neće vam oduzimati mnogo vremena a poboljšaće rezultate. Na neki način ovo mogu biti dani značajnih planiranja i iščekivanja. Možete očekivati uspeh koji može značiti da ćete biti u mogućnosti da sebi obezbedite bolji sportski standard.


Sportski bićete veoma aktivni i imaćete mogućnost da ostvarite u danima tokom sedmice što se od vas očekuje. Postojaće mogućnost da vaše sportske vrednosti dobiju pozitivne reakcije što će zadovoljiti različite kriterijume budućih ekipnih saradnji. U danima pred vama možete krenuti u jednu dugoročnu i stabilnu sportsku karijeru.


Gde do izražaja može doći taktika i dobra procena tamo ćete se horoskopske Vodolije naći u odlučujućoj ulozi. Od dosadašnjih sportskih talenata, aktivnosti i postignutih rezultata napravite celinu. Ako su neki od vaših planova promena sportskog kluba u danima tokom sedmice mogućnosti postoje. Izbegavajte sukobljavanja.

Organizujte se bolje i odredite sebi bolje sportske prioritete. Tokom ove sedmice sa određenim potezima bićete u centru pažnje što će biti vasa dodatna motivacija za dalje sportske rezultate. O brzini kretanja na terenu u danima tokom ove sedmice obratite pažnju jer može doći do brzih umaranja. Sve vezano za sportske discipline na i u vodi i u danima tokom ove sedmice sa dobrim rezultatima će biti. Možete biti uspešni i u sportskom ribolovu.


Za astrološke konsultacije, mesečne astrološke analize, godišnje, poslovne, uporedne, natalne... posetite sajt Fortuna Horoskop

Uvek sa vama vaš astrolog Ivana Minović