XS
SM
MD
LG

Lider iz Cvetaka zaustavljen remijem sa Starom čarsijom!

Fudbalski klub "Jovo Kursula" iz Cvetaka, neprikosnoveni lider na tabeli Gradske lige grupa Morava, nije uspeo da završi prvi deo prvenstva sa stoprocntnim učinkom. Naime, do sada su ostvarili sedam pobeda u nizu ali su u poslednjem kolu morali da se zadovolje remijem u meču sa solidnom ekipom "Stara čašija". Cvečani su ovoga puta bili favoriti ali domaćini nisu tako mislili.

 

Remi najpravedniji ishod. Ekipe izlaze na teren SC Magnohrom foto: STOLE

 

Već u 18. minutu "čaršijanci" su postigli pogodak. Strelac je bio kapiten Kardanov sa bele tačke. Do kraja prvog dela susreta igralo se uglavnom na sredini terena a gosti kao da su u tim trenucima svakako razmišljali o poboljšanju igre u nastavku susreta.

U drugom poluvremenu druga priča na terenu. Sada su gosti preuzeli inicijativu i akcije su se odvijale uglavnom na polovini protivnika. Pun pogodak bio je ulazak is iskusnog Ljubisavljevića koji je uspeo da koliko - toliko poveže redove u svom timu. Posle jedne lopte ubačene lopte u šesnaesterac Stare čaršije najbolje se snašao kapiten Bogdanović i zatresao mrežu dobrog vratara Projoviuća. Isti igrač je u još dva navrata bio u prilici za pogodak ali se u oba slučaja zaigrao sa odbranom protivnika i šanse otišle u nepovrat. Na kraju realan ishod utakmice koju je posmatralo tridesetak gledalaca uglavnom iz Cvetaka,

STARA ČARŠIJA - JOVO KURSULA 1:1 (1:0)

Kraljevo. SC Magnohrom. Gledalaca 30. Sudija: Stefaѕn Lazović (Kraljevo) 7. Strelci: Kardanov u 18. (iz jedanaesterca) - Stara čaršija. Bogdanović u 62. (Jovo Kusula)

Stara čaršija: Jovanović 6,5, Vasović 7, Ružić 6,5, Milojević 7, A, Vrljanović 6, Vuletić 7, Popovć 6,5, Krstić 6, V. Vrljanović 6 (Rudinac -), Drobnjak 6, Kardanov 7

 

Jovo Kusrula: Projović 6,5, Aleksić 7, P. Jovanović 6,5, Milenković 7, Grujović 6,5, D. Bogdanović 7, Kostić 6,5 (N. Jovanović -), Vranić 6,5 (Karaulić -), Drašković 6,5, Milosavljević 6, Nikolić 6 (Ljubisavljević 7)