XS
SM
MD
LG
Miroslav Đorđević je postavio novu vest
Farsa se bliži kraju?

Od vikenda do vikenda špartam Srbijom da svojom malom kamerom zabeležim koji gol,lepu akciju,sretnem se s prijateljima,obiđem čitav kraj,upoznam nove ljude... 

Detalj cirkusa iz Novog Pazara


Sve navedeno lepo funkcioniše osim onog što treba da bude glavno,najvažnije, fudbal.On je na žalost postao toliko kriminalan da to jednostavno nije shvatljivo.U klubovima i savezima sedi puno kriminalaca koji tako nalaze načina da operu prljav novac i pokažu svoju moć,kad već ne mogu sportskom karijerom,fakultetskom diplomom ili uspešnom firmom.Utakmice se nameštaju,dogovaraju,prodaju,kupuju a sve lepo odrađuju službena lica po naređenjima sa vrha.Ovoga je bilo i ranije ali nikad ovoliko i ovako.Liga koju zovu "super"(zašto??) odavno ima konačni plasman i podelu kolača a tzv. Prva liga je toliko lopovska da bi u normalnim državama bila ukinuta.Koliko nedosuđenih ili dosuđenih sumnjivih penala,opomena po spisku,isključenja.... jad i beda.U 26 kolu PLS  ima toliko toga neregularnog da  kolo bez razmišljanja treba poništiti.Poslednja četri kola ne treba verovatno ni igrati,klubovi bi uštedeli koji dinar ,jer sve se već zna..Scenario je davno napisan i vrlo dobro se sprovodi.

Plodovi ovakvog rada se već uveliko vide kroz nastupe naših klubova u Evropi a kruna će biti debakl na SP koje dolazi.Krajnje je vreme da se ovoj lopovskoj raboti ukinu davanja koje građani s mukom zarađuju i izdvajaju.

Tražim li mnogo ako u ime poštenih ljubitelja fudbala zahtevam da ovaj lopovsko-mafijaški cirkus prestane.

0 0 pre 5 godina
Poslednji video
Administrator pre 11 sati