XS
SM
MD
LG
Saša Šarbane Ub je postavio novu vest
Šarbane ubedljivo protiv Zvizdara

Fudbaleri Šarbana došli su do nova tri boda mnogo lakše nego što se to očekivalo. Savladana je ekipa Zvizdara rezultatom 5:1. Već u 4. minutu Šarbane stiže do vođstva a strelac je bio sedamaestogodišnji Ivan Avramović. Isti igrač duplira prednost u 17. minutu posle sjajnog prodora i asistencije kapitena Nemanje Milovanovića. U 34. minutu 3:0, u strelce se upisao iskusni Darko Lukić. Samo tri minuta kasnije novi pogodak. Strelac je ponovo mladi Ivan Avramović, koji postiže svoj prvi het-trik u karijeri. Rezultatom 4:0 završeno je prvo poluvreme. U nastavku meča viđeno je mnogo manje prilika za gol. U 76. minutu Darko Lukić se ponovo upisuje u listu strelaca, da bi gosti samo tri minuta kasnije preko Veljka Radovanovića došli do počasnog pogotka. 

Šarbane je ovom pobedom nastavili neverovatan niz utakmica bez poraza. U prolećnom delu ostvareno je šest pobeda i jedan remi. A zahvaljujući remiju Pambukovice u Kalinovcu, Šarbanci su se izjednačili na vrhu tabele sa ekipom Pambukovice od koje imaju bolji međusoban skor. Tako da su u prednosti i u ovih pet preostalih kola drže sve konce u svojim rukama.

Šarbane je igralo u sastavu: Goran Ranković, Bojan Đukić, Ivan Radovanović, Stefan Milovanović, Dragan Avramović (od 45. minuta Dragan Milovojević), Dejan Mirković, Goran Simić, Vladimir Avramović, Darko Lukić, Ivan Avramović, Nemanja Milovanović (od 77. minuta Danijel Savić)

0 0 pre 6 godina
Poslednja slika
Poslednji video
Administrator pre 1 minut