XS
SM
MD
LG
dukatux je postavio novu vest
Na treningu u Smederevu 41 pionir

U dvorani "Smederevo" u Smederevu je u nedelju 3. decembra održan peti trening kandidata za mušku pionirsku reprezentaciju Srbije, uz učešće 41 pionira iz 5 klubova. Testiranje su obavili Ognjen Bulić, prvi trener pionira Srbije, Bojan Mihajlović, drugi trener pionira Srbije, dr Ljuban Martinović, lekar svih nacionalnih selekcija i dr Bogdan Sretenović, predsednik UOTS, član IO OSS, sportski direktor OSS sa posebnim zaduženjima za mušku pionirsku, kadetsku i juniorsku reprezentaciju Srbije.

Foto: OSS

Testiran je 41 pionir iz 5 klubova: Tehničar iz Smedereva, Carina iz Smedereva, Rudar iz Kostolca, Mladi radnik iz Požarevca i VGSK iz Velikog Gradišta.

Treningu su prisustvovali Jovica Cvetković, predsednik Odbojkaškog saveza braničevsko – podunavskog okruga, Radomir Veličković, potpredsednik OSBPO i Milan Pantić, generalni sekretar OSBPO.

Kao i na prethodnim testiranjima, po završetku treninga dr Bogdan Sretenović, predsednik UOTS, član IO OSS, sportski direktor OSS sa posebnim zaduženjima za mušku pionirsku, kadetsku i juniorsku reprezentaciju Srbije održao je konsultacije sa trenerima, uz video prezentaciju na temu „Poboljšanje fizičke i tehničke pripreme mladih odbojkaša“, sa ciljem da se unificira tehnika kod mladih odbojkaša.

Na pet do sada održanih treninga, u Beočinu (26 pionira iz 8 klubova), Nišu (11 pionira iz 3 kluba), Kragujevcu (20 pionira iz 6 klubova), Gornjem Milanovcu (32 pionira iz 5 klubova) i Smederevu (41 pionir iz 5 klubova), testirano je ukupno 130 pionira iz 27 klubova.

Odbojkaški savez Srbije će, u saradnji sa regionalnim odbojkaškim organizacijama, tokom novembra i decembra organizovati treninge i testiranja kandidata za mušku pionirsku reprezentaciju Srbije. Okupljanje pionira se organizuje sa ciljem da se stekne što bolji uvid u mogućnosti igrača rođenih 2003, 2004. i 2005, kao i određivanja šireg spiska kandidata za takmičenja u narednoj godini.

0 1 pre 6 godina
Miroslav Đorđević je ovo ocenio crvenim kartonom 
Poslednja slika
Poslednji video
Bojan Koturović pre 21 sat