XS
SM
MD
LG

Baraž za Područnu ligu Pančevo: Odluka u revanšu u Banatskom Brestovcu

Baraž u Lokvama

U pravoj fudbalskoj atmosferi u prvom meču u baraža za popunu PFL Pančevo fudbaleri obeju ekipa imali su prednost u toku meča, ali je na kraju meč završen bez pobednika i odluka će pasti u drugom meču koji se igra u Banatskom Brestovcu.

U prvom poluvremenu vodila se ravnopravna igra u kojoj su gosti prvi pripretili i Miloš Stanojković je pogodio stativu gola Todorovića. Domaći fudbaleri imali su najbolju priliku kada je u 36. minuti posle dobre akcije tima iz Banatskog Brestovca, Marko Stanojković je sa šesnaesterca šutirao i savladao golmana Todorovića za vođstvo svog tima.

U drugom poluvremenu domaći fudbaleri nastavili su sa boljom igrom i u uspeli da preokrenu rezultat u svoju korist. U 56. minuti Lokvani su stigli do izjednačenja kada. je s nekih dvadeset metara iz slobodnog udarca Getejanc uspeo da savlada golmana Milutinovića. Do vođstva domaći fudbaleri stigli su posle prodora Getejanca koji je uposlio na petercu svog saigrača Kornju koji je loptu prosledio u mreži gostujućeg gola. U poslednjem minutu meča regularnog dela igre posle prekršaja domaćeg igrača u svom šesnaestercu nad gostujućem igračem Nemanjom Stanjkovićem glavni sudija Marković je dosudio jedanaesterac koji je isti igrač realizovao za 2:2.

U četvrtak će se odigrati revanš, a domaćin će biti fudbalera Budućnosti koji će pred svojim navijačima imati priliku da ostvare plasman u viši rang.

Baraž za Područnu ligu Pančevo: Banatul Lokve-Budućnost (BB) 2:2 (0:1)

Lokve. Gledalaca: 500. Sudija: Vukašin Marković (Pančevo) 7,5. Strelci: Getejanc u 56, Kornja u 72. za Banatul Lokve, Ma.Stanojković u 36, N.Stanojković u 90. minuti iz jedanaesterca za Budućnost. Igrač utakmice: Getejanc.

BANATUL LOKVE: Todorović 6,5, Beriša 6,5 (Buja 6,5), Đapa 7, V.Lotrean 7, P.Ardeljan 6,5, Getejanc 7,5 (Tarbuk ), Vinka 7, Anđelković 6,5 (Butković 6,5), Aleksić 7 (Kornja 7), Borković 7, George 6,5.

BUDUĆNOST (BB): Milutinović 6,5, Pantić 6,5, Stanišić 7, Mi. Stanojković 7, Nemanja Stanojković 7, A.Dinić 6,5 (M.Brajović 6,5), Ma. Stanojković 7,5 (Jovanov 6,5), N.Brajović 7,5, Vranić 7, Jovanović 6,5, Guran 7.