XS
SM
MD
LG

Fića šampion Novog Sada

Na otvorenom prvenstvu Novog Sada za dječake do 10 godina održanom od 13.do 15.oktobra  član teniskog kluba SOL  iz Brčkog Filip Đokić osvojio je novi pehar namjenjen pobjedniku ovog turnira iz prve kategorije za mlade tenisere.

Đokić je u veoma uzbudljivom finalu sa 2:1 (4:0; 0:4 i 7:1) savladao Jovana Krivokapića, člana teniskog kluba „TRIK“ iz Beograda. Treće mjesto su osvojili Adrijano Juđak (VOJ)  i Mihajlo Radman (SPL)

Do veoma zanimljivog pobjedničkog znamenja jedan od najtalentovanijih tenisera sa ovih prostora stigao je nakon šest odigranih mečeva tokom trodnevnog trajanja turnira.

 U subotu je Đokić u okviru 6. grupe  sa po 4:0 savladao Jovanovića i Palavestru, a u nedjelju u glavnom turniru bio bolji od Krste Krivokapića sa 2:0 (4:1; 5:3), a od Sofrenovića 2:0 (4:2; 4:1)

U ponedjeljak Đokić je u polufinalu bio bolji i od Radmana sa 2:0 (po setovima 4:2;4:1)

Na otvorenom prvenstvu Novog Sada  održanom na teniskim terenima teniskog kluba Vojvodina  učestvovalo je  29 dječaka i isto toliko djevojčica. Igrano je na 6 terena sa šljakom, direktor turnira je bio Ratko Jurišin, a sudila je Ana Jović.