XS
SM
MD
LG

Krivokapić: Nećemo potceniti Teleoptik

Pomoćni trener Vojvodine Radovan Krivokapić izjavio je da crveno-beli neće potceniti ekipu Teleoptika, sa kojom se sutra sastaju u meču 1/16 finala Kupa Srbije.

Fudbaleri Vojvodine sutra započinju takmičenje u Kupu Srbije. Voljom žreba, odlučeno je da se u 1/16 finala crveno-beli sastanu sa ekipom Teleoptika iz Zemuna, trenutno 10-plasiranim timom u Prvoj ligi Srbije. Logično, uloga favorita pred ovu utakmicu pripada “staroj dami”, ali svi u Vošinom taboru namerni su da maksimalno ozbiljno pristupe ovom meču, uvažavajući kvalitet i vrednost svog sutrašnjeg protivnika.

To potvrđuju i reči nekadašnjeg prvotimca, a sada pomoćnog trenera Vojvodine Radovana Krivokapića.

- Posle prvenstvene pobede protiv Voždovca, kada smo posle dužeg vremena odigrali na visokom nivou, utakmicu u Kupu Srbije dočekujemo u veoma dobrom raspoloženju, a ono što nas raduje jeste to što smo na treningu primetili da igrači razmišljaju isključivo o ovoj utakmici. Znate da se svake godine ponavlja ista priča kako je Kup neizvesno takmičenje, kako nema popravnog, kako ekipe iz nižeg ranga mogu da pobede bolje od sebe itd. U svojim glavama, igrači su već arhivirali pobedu nad Voždovcem, a šef im je na jučerašnjem treningu preneo da ne sme biti potcenjivanja protivnika i to je ono što ćemo zahtevati od njih. Želimo da daju sve od sebe i da od prvog minuta pokažu rivalu da hoćemo da pobedimo i prođemo dalje. Naravno, želja svih nas je i da, ako je ikako moguće, dođemo do same završnice Kupa. Doduše, s obzirom na to da je ovaj stručni štab došao tek pre nekih desetak dana, ciljevi u prvenstvu i Kupu nisu jasno zacrtani, pa zato idemo od meča do meča i tražimo od ekipe da na svakoj utakmici ide na pobedu – kaže Krivokapić.

On veoma uvažava ekipu Teleoptika, koja je mahom sastavljena od igrača koji su prošli Partizanovu omladinsku školu.

- Radi se o jednoj mladoj i talentovanoj ekipi, u kojoj je gro igrača poniklo u Partizanu. Njihova škola je dobro poznata i zato ne dozvoljavamo nikakvo opuštanje. To je ekipa koja voli da igra i da se nadigrava, te upravo takvu utakmicu očekujem. Što se tiče igračkog kadra kod nas, svi su spremni, te se može očekivati da će sutra moći da istrče na teren svi oni koji su bili u protokolu i na prethodnom meču. Zlomislić i Antić su i dalje povređeni i van stroja, dok se Fofana i Eze osećaju mnogo bolje i već su ušli u trenažni proces. Iz predostrožnosti i u saradnji sa lekarskom službom, sutra neće biti u konkurenciji za tim, ali očekujemo da već za vikend budu spremni – rekao je Krivokapić.

Utakmica između Vojvodine i Teleoptika, prva u istoriji između ova dva kluba, igra se sutra od 19 časova na “Karađorđu”, a ulaznice za meč prodavaće se po ceni od 300 (zapad) i 100 dinara (sever). Karte za zapad prodavaće se na glavnoj blagajni stadiona (između zapadne i južne tribine), dok će se ulaznice za sever prodavati u šopu navijača Vojvodine na severnoj tribini stadiona. Blagajna će biti otvorena na dan meča, najkasnije sat vremena pre početka utakmice.

Zbog radova na izgradnji tržnog centra “Promenada”, istočna tribina biće zatvorena za ovu utakmicu. Svi vlasnici sezonskih ulaznica za istok, sa svojom sezonskom kartom će nesmetano moći da uđu na zapadnu i severnu tribinu.