XS
SM
MD
LG

Podunavsko-banatska liga veterana: Dunav osiguranje - Drugovac 3:6

Utakmica je odigrana na veoma dobro pripremljenom terenu za igru u Ralji. Vreme je bilo idealno a protivnici veoma raspoloženi za igru. Viđena je otvorena borba od samom starta, domaći su napadali Drugovčani iz kontri poveli i do kraja meča trajala je trka za izjednačenjem s tim što su Drugovčani uvek u pravim momentima postizali golove i stigli do lepe pobede od 6:3.

Foto: facebook.com/liga-Veterana-Smederevo-Kovin

Na poluvremenu je bilo 1:3. Strelci za Drugovčane bili su Brkić, Stanković Milan i Milić Vladislav. U drugm delu za goste su se upisali još i Jovica Marković 2 puta i Ilić Vlada Jare.

Za Drugovac su nastupili: Bavlović Ivan Kire, Marko Radisavljević Bambi, MIloš Brkić Kezin, Radoslav Marković Šuše, Ivan Đrđević Čuki, Slaviša Stevanović Dejić, Milan Mihajlović Budža, Milan Stanković Baki, Vladislav Milić Mič, Jovica Marković Karaman i M Karić. Još su ulazili: Mambić, Ilić Vlada Jare, Bojan Jovanović, Pera Mladenović, Milan Mijailović Bokser, Nele Živojinović.

Milan Mijailović Bokser najteži igrtač na terenu izveo je dva sjajna driblinga u istom napadu, asistirao Miliću za treći pogodok i oduševio sve na klupi Drugovca.

Iz Drugog dela treba izdvojiti lepu akciju Đorđević Čukija i povratnu za Jocu Markovića koji je lako savladao golmana i malu minijaturu Jovice Markovića koji je iz prve sa nekih dvadestetak metara pogodio sam ugao gola domaćih za potez susreta. Suđenje je bilo fenomenalno kao i gostoprimstvo posle meča.