XS
SM
MD
LG

OFK Beograd izgubio u prvoj kontrolnoj utakmici

U prvoj kontrolnoj utakmici ovogodišnjih letnjih priprema Ofkovci su izgubili rezultatom od 1:0 u Omoljici protiv FK Mladost. Na poluvremenu su mreže bile mirne, a u 84. minutu domaći postižu jedini pogodak na utakmici nakon jednog od kontranapada.

Foto: Panoramio / Mister No

Naš mladi tim se tek uigrava, a dosta je igrača na probi. Beograd je imao inicijativu, više šansi, pogotovo u drugom poluvremenu kada su u igru ušli za nijansu iskusniji i to najviše preko Milovanovića koji nije uspeo da zatrese mrežu, a Marić je pri kraju utakmice mogao da postigne izjednačujući pogodak.

Ofkovci su nastupili u sledećem sastavu: Vraneš, Ristović, Minić, Nedeljković, Mirčetić, Bajović, Ivljanin, Mihajlović, Nedović, Dubalić i Živković. U igru su ušli i Stanić, Ignjatović, Milovanović, Marić, Garić, Veličković, Iličić, Isaković, Radojković i Pavlović.

Trener Todorović je izneo svoje utiske posle utakmice u Omoljici: 

- "Na prvoj kontrolnoj utakmici probali smo veći broj igrača koji su imali želju da pristupe našem klubu. Od svih njih izdvojila su se dva igrača koja će sigurno biti pojačanja za naš klub. Ne bih govorio o imenima dok ne zavrsimo papirologiju. Što se tiče igre bili smo bolji od domaćina, kontrolisali smo igru i posed lopte, te imali više šansi za postizanje golova. Primili smo pogodak iz kontre, iz naše greške, ali i iz ofsajd pozicije. Na ovoj utakmici nisu nastupili Mirković, Milić, Martinović i Mladenović koji su potpisali za naš klub. Sledeća utakmica je u sredu na Lionu."

Raspored narednih kontrolnih utakmica je sledeći: 25.07. gostujemo Hajduku sa Liona, 28.07. idemo u Leštane, 01.08. domaćin će nam biti OFK Vršac, a 04.08. Hajduk Divoš. Za 11.08. planirana je generalna proba protiv pančevačkog Železničara.