XS
SM
MD
LG

Istorijska odbojkaška utakmica u Donjem Tovarniku

Prva zvanična odbojkaška utakmica u novoj hali u Donjem Tovarniku! U okviru 8. kola Druge vojvođanske lige - grupa Istok za odbojkašice, sastale su se Mladost 07 iz Pećinaca i Mladost 2 iz Inđije. Pobedila je „domaća“ Mladost 3:0 (25:16, 25:12 i 25:15). Samo na momente gošće iz Inđije uspevale su da pruže dostojniji otpor .

Pre početka utakmice, predsednica Opštine Pećinci, Dubravka Kovačević Subotički „izvela je početni udarac“. Od ŽOK Mladost 07 dobila je na poklon dres s brojem 18.

- Drago mi je da su naše odbojkašice konačno dobile adekvatan prostor za treninge i utakmice - izjavila je prva žena pećinačke opštine - Sigurna sam da će nakon ovoga odbojka u našoj opštini dobiti na popularnosti i da će više mladih ljudi biti zainteresovano da se bavi ovim sportom.

Nije krio zadovoljstvo ni trener Mladosti 07 Bojan Aleksov.

- Konačno smo dočekali da igramo u pravoj sportskoj hali - istakao je Aleksov - Od Sportskog saveza „Razvoj sportova“ dobili smo termine za treninge koji nam odgovaraju. Teško je bilo do sada igrati „kao domaćin“ pred tuđom publikom i zato je vrlo značajno što ćemo ubuduće imati podršku svojih navijača.

 

 

Istorijska odbojkaška utakmica

Poklon za predsednicu opštine

Mladost 07 više nije beskućnik