XS
SM
MD
LG

Streljaštvo: Partizan proslavio uspešnu godinu

BEOGRAD, 22. decembar (Info centar).- Streljački klub Partizan proslavio je uspešnu godinu druženjem u popularnom restoranu „Petica“ na Adi Ciganliji. Domaćin strelcima, trenerima, streljačkim radnicima i prijateljima streljačkog sporta bila je Andrea Arsović, predsednik kluba ujedno i najtrofejniji strelac crno belih u 2013. sa ukupno 17 zlatnih, tri srebrne i pet bronzanih medalja na Svetskim kupovima, finalu Svetskog kupa, Mediteranskim igrama, državnim šampionatima i kupovima, uz po jedan svetski, evropski i državni rekord!

- Želele bih pre svega da čestitam svim strelcima Partizana na uspešnoj sezoni i da se zahvalim mom treneru Draganu Doneviću ali i mojim drugaricama iz ekipe Jeleni Banović, Jeleni Zeljajić, Ani Vranješ i Tamari Vukomanović. Sjajne rezultate imali su i Luka Miljanić i Igor Bučić, a sa njima su radili i mladi treneri Veljko Jovanović i Anđela Arsović. Svi zajedno radovali smo se uspesima. Posebno moram da se zahvalim mom psihologu Mariji Srećko sa kojom imam izvanrednu saradnju i koja je mnogo doprinela mojim uspesima.

Strelcima Partizana uručene su prigodne nagrade za uspešnu sezonu. Nagrađeni su i treneri i sportski radnici iz pobratimskog kluba za praktično streljaštvo Ratko Ivanović i i Dragan Živaljević.

Jelena Banović član Upravnog odbora SK Partizan je istakla da je novo rukovodstvo kluba koje je preuzelo kormilo u septembru sastavljeno od mladih takmičara i da su rezultati potvrda dobrog rada. Strelci su prijatno iznenadili trenera Dragana Donevića prigodnim poklonom.

Svečanosti su prisustvovali direktor reprezentacije Srećko Pejović, olimpijci Zorana Arunović i Jasna Šekarić, reprezentivac Akademca Dimitrije Grgić, novi član Partizana Igor Čotra, predsednik Sudijske komisije SS Srbije Vitomir Homan, predsednik Stručne komisije SS Beograda Nikola Marić, generalni sekretar SS Beograda Dragan Milisavljević kao i brojni istaknuti treneri, streljački radnici i prijatelji streljačkog sporta.